Bli hästägare hos Stall Goop

Det finns många olika sätt att bli hästägare på.

Kanske äger Du en häst redan idag och vill lämna den i träning hos oss?
Då kontaktar du Björn.

Eller så vill Du, själv eller tillsammans med en eller flera andra, gå ihop och köpa en häst att lämna i träning hos oss?
Då kontaktar Du också Björn.

Eller vill Du bli delägare i en häst men inte vill eller kan köpa en själv och inte heller vet hur Du ska få ihop ett tillräckligt stort gäng samt hur man sköter allt runt omkring den osv?Då kontaktar du vår egna andelshästansvariga Linn Andersson!

Vi är ständigt på jakt efter bra hästar som vi vill ha i träning och en del av dessa erbjuder vi som så kallade andelshästar. Intresset för att äga häst hos stall Goop är jättestort, men långt ifrån alla har vill eller möjlighet att köpa och äga en häst själv. Därför har Stall Goop en person anlitad för att förmedla och företräda hästar som ägs av större grupper människor som inte känner varandra sedan tidigare.

Linn företräder idag närmare 10 hästar ägda i olika bolag och tar hand om allt från att förmedla och sälja andelarna till att hålla all behövlig kontakt med tränaren och löpande informera om hästarna till delägarna samt de administrativa delarna, tillsammans med en välrenommerad redovisningsbyrå, som ett bolag kräver. Björn har själv, tillsammans med Linn, utformat ett helt eget hästägarekoncept. Att äga häst ska vara kul och därför har vi skapat ett koncept som är tänkt att göra andelsägandet både roligt och tryggt.

Som andelsägare hos Stall Goop erbjuder vi Dig regelbunden och utförlig information om Din häst, information från stallet inför och efter starter, entrébiljett och möjlighet att träffa Din häst i samband med tävlingar, all administration ombesörjd av en välrenommerad bokföringsbyrå, specialiserad på hästbolag, samt hästägareträffar där Du under trevliga former umgås med andra delägare och får träffa Din häst och människorna omkring den.

Vi publicerar alltid prospektet för den häst vi har lediga andelar i på hemsidan, men tveka inte att kontakta Linn även om Du inte hittar något prospekt just nu!

Björn Goop
Mobil: +46 70-545 01 45
E-post: info@stallgoop.se
 

Med vänliga hälsningar,
Stall Goop