Installation av Travappen

Med Travappen kan du som hästägare hos oss följa din hästs träning direkt i mobilen. I Travappen kan du läsa tränings- och veterinärrapporter, se bilder och följa annat som rör din häst.

Du får ett pling i mobilen när det hänt något kul!

Det här är ett verktyg som placerar oss i förarsätet när det gäller kundservice och vi hoppas kunna vara med och utveckla appen ytterligare med nya funktioner och finesser som gynnar både stallet och våra hästägare.

Fortfarande behöver vi lite "inkörning" innan vi blivit varma i kläderna, men ni kan redan nu ladda ner appen och ansluta er till era hästar så smyger vi igång detta i så rask takt vi kan. Vi uppskattar fortfarande en personlig kontakt men detta är ett bra komplement och roligt sätt att bli ytterligare lite delaktig i er hästs förehavanden!

Appen laddar ni ner gratis i AppStore och Google Play. Sök på HoofTrax eller Travappen, ladda ner den och registrera ett konto som ÄGARE.

Sök sedan fram er häst i sökrutan på startsidan när ni loggat in. Klicka på hästnamnet och välj "Följ som ägare". Sedan godkänner vi er och ni kan därefter följa allt som rör er häst direkt i mobilen!

Vi har valt att låsa alla hästar så enbart ägare kopplade till respektive häst får rapporteringen. Informationen som skickas blir alltså exklusiv för dig som ägare eller företrädare och inte offentlig för alla.

Då vi fortfarande är lite nybörjare går det bra att vid frågor angående installation och funktion kontakta Dan på Travappen direkt på telefon 072-2090380. Han hjälper er gärna med dessa frågor som vi ännu inte riktigt har full koll på!

Med vänliga hälsningar,
Stall Goop