Söndag

hästr

 

Halmstad igår spräckte vi o:a i stallet. Mellby Ametist vann utanför kupongen. Attans på ED Rapid som inte fick se ” dagens ljus” vinner enklet om han kommer ut. Björn vann 3 lopp och nu är han avstängd denna veckan. Nästa lördag V75 på Solvalla , Ustine och Twitter ska starta.

Solen har tittat fram så här på trettondags afton, Under Blue starta på Vinncenns lopp 2 idag, fick aldrig riktigt fritt att köra., om jag räkna rätt var han 9:a. Auktioner i Paris fredagen för PDA , franska starthästar o några 2 fint stammade 2 åringar säljs.

Imorgon trav på Färjestad V64 , 1:a start kl 14.00.  Björn o Olle har idag gått igenom chanserna o balanser  inför morgondagen, ser ut att bli lätt fin bana. Imorgon kör vi fort med några före tävlingarn och på tisdag blir det rundbana för de nyblivna 3-åringarna.