Olles 2 segrar

Bono-Boko-mg140106Candor-Hall-mg140106

 

Olles 2 vinster i går på Färjestad, Bono Boko o Candor Hall. Nu har Olle tagit ledningen i champion ligan, tänker behålla den sa han året ut ( ha ha)

Det har varit full ös på fortkörningen idag, Martin fick order om att försöka göra en fast rundbana, och så blev det. Rundbane heat på fm.  inga tester bara sträcka ut i 30 farter ,14 st heat med 3 i varje. Dax nu oxså  för de nyblivna 3 åringarna att spänna bågen, de har ju haft ledigt från fortkörning från jul o fram till idag.    Efter det blev det en tur i backen för följande hästar, Global Nelly, Uroy, Thats My Pal, Embrach EM, Blenda, Red Adir Rooibois, Örjan, Conquestador Apachicola, Zizou Limbourgina, spotify o Gliding Angel.

Sista turen kl 14- var  nya sandbanan- 7 st som nu börjar med  några intervaller där. Som vanligt har vi Brunzell o Janne som extra hjälp till Chris o Olle. Björn har tagit några dagar ledigt, hemma till helgen igen.  Får hoppas hans förkylning då är bort blåst.

Allt folk är vid gott mod trots att det regnar nästan varje dag, Jenny som knappt hunnit med lunch idag log som solen med sitt leriga ansikte. Anton sjuk idag, då blev det ingen Candor  Hall tårta för han. Micka var oxså överlycklig att Bono  vann igår,  han går under namnet “julgris” blir tjock bara han ser foderkärran.

Ikväll travfritt- FBK spelar däremot hockey på  TV kanalen G Moore.