FREDAG

hGE

 

Äntligen har solen tagit grepp om vädret, underbar dag att träna på Lökene, bråttom blev det efter 12.00 alla hagar ska sladdas till, här är Olle i full fart med True Blue o Lucky Angels hage. Slätt som ett parkett golv blir det.

det frös till vid 7 tiden, helt perfekt , då blev banorna kanonfina när Martin sladda, såklart nu när fortkörningen är slut är det lika bråttom för han att få till det innan det fryser på igen.

Två heat med test på rundbanan.  / Lovelock ( Olle)  Nerly Nine ( Chris )`Heat 11/Elita Mi , Frozen Royalty ( Olle)

59 hästar har gått fort idag , växlat mellan rakbana, backe och  ett enda heat på nya sandbanan,

Gårdagens resultat uteblev, Olle var iaf nöjd med Piraten som gjorde sin 1:a start på länge. Catering fick oså godkänt,  18.3 blev slut tiden, det hade hon vunnit på om vi startat Färjestad. True Blue o Lucky Angel, ( hag kompisar) var inte alls att känna igen, hade de bara en dålig dag?  Banan igår var hård av allt regn,