Söndag morgon

lökene 1

1 dm nysnö – 8 grader det är Lökene just nu.  Martin är igång med att ploga . Olle han körde snöslunga kl 7.00 , en timma senare med ryggsäck , varm choklad och äggmackor drog han iväg till granngården, först spana han av alla vägar. Årets första jakt  tillsammans med “Bonnen” och hans son  Anders + en FBK spelare , back till råga på allt, ( kan ju inte vara roligt att presenterad som FBK spelare nu) . Jaga med Anders o Jahn sa Olle  är bästa som finns de är “super proffs.”

Vi hade en diskussion igen om det där med hästpass o hästhälsan, jätteviktigt att hästarna mår bra när de ska tävla, absolut , bra oxså med koll av utrustning , hovar  och framförallt säkerhet,  om vi “chippar” sätter in ett chips i varje häst så slipper vi ju passen, med en “pistol ” kan man se att det är rätt häst.

Eskilstuna idag två hästar till start, båda är outsider. Chris Trotter kör.

Bild Lökene för 30 min sen,

Anmälan till V75 Åby nästa helg i em, en bror till en V75 vinnare igår ska starta,