Måndag Kväll

What

 

Kl är  snart 19,00 – Det jobbas fortfarande kvar i stallarna, Björn , Chris o Nicolas  är nu i slutfasen av arbetet.  Olle tog kväll kl 18.30, då hade han  varit runt o fixat till ytan i massor av  hagar med MC traktorn,  Olle sa – Så rädd om våra hästar , de får bara inte vricka sej nu om de ska starta. Olle bryr sej mycke.

Nöjda var de med dagens jobb och jättenöjda med Martins jobb med alla  banor o vägar .  Undrar om nån kan matcha Martins jobb , nej ingen.

Liza löpte bra på lunchen, ( 3;a) Frozen fick aldrig en chans i loppet. Lookh Magic – super bra , han som är en barfota “Nisse” gjorde kanon lopp (3:a)

Imorgon , full träningsdag , tävlings fritt, kan en tisdag vara bättre, vi har Björn , Olle, Chris Janne o Brunzell i fortkörningen, det kommer bli en smidig dag-

Såg en vinnare till V75 i jobbet i dag- Björnkollen på fredag har den!!

Hästpass- Ja nu måste man ha extra koll- Då är ett jävla pass borta, puts väck.. Får ringa kliniken o kolla om de har det kvar , blev opererad o hemskickad till ägare, nånstans har det blivit borta på vägen .Kliniken eller ägare eller  …