Torsdag Kväll

brasa

 

Brasan brinner på Lökene. Varje kväll efter dagens arbete tänder vi brasan i vårat  hus, det ger lugn , värme  o en underbar känsla . Det har plogats runt hela gården , Martin körde fast i ett dike, (kom snabbt loss )   drivorna 1 m, i hagarna ,  hästarna har rullat sej i snö,   då har man massor av glada hästar.  Klart det kan bli  mer jobb för de som sköter alla hästar, inga kan gå ut i hagar eller jobb utan piggar i skorna, men vi behöver i däremot inte  tvätta av skitiga hästar längre-  Dessutom magiskt när man kör ut på skogs slingan o pulsar i snön-

2 vinster ikvälll på Åby till stallet .  – To Big To fail-  En stor Pålle som oxså kommer bli stor på tävlingsbanan!! Global M- Kan levers fortfarande, mer kommer.

Björn rapportera hem till Lökene att  kvällen varit bra-  Middag hos Per  etterpå tävlingarna slut   , Lillen o Björn inbjudna- Björn sa ,så glad jag har dessa  bästa vänner som alltid ställer upp efter travet , Per är en hejare i köket o för mej sa Björn är det bara 3 trappor upp till att sova. Bra med bästa grannar…