Onsdag med massage

massage

 

I dag kom hon tjejen som Björn bokat in för 2 månader sen. Hon är den bästa massör som finns dessutom akupunktör.  Här på bilden lägger hon sina händer på Lovelock. Det var 12 hästar  som Björn ville hon o hennes assistent skulle gå igenom .  BB Tigger , han somna under hennes behandling.

Alla laddar nu för festen på lördag, måste berömma Färjestad som fixar   en  årliga travfest med nomineringar i olika kategorier.Ni ska ha all eloge!!

Årets 3 åring- BB Tigger, Claudia BR o Conquestador BR – Den titeln går ju helt klart till stallet .

Årets  4 åringen  Junior Troy, Queens Deligt och en Berglöv häst(  Stor chans  här att vi tar hem priset med QD)

Årets Äldre- Global Investment o You Talking to Me + en Jacobsson häst….

Årets Sto- Claudia- Blenda B eller en Jacobsson

Årets tränare- B Goop – Jackobsson – Arum

Årets kusk – B Goop ( Sverige champion) Magnus J- eller Olav Mickelsborg

Årets lärling- Chris Trotter- Anna Rönning eller Andersson.. ( Chris blir sen är i Norge för att vinna lopp)

Flera stolta glada hästägare på plats- De här kommer bli en trevlig kväll med goda vänner  mingel- god mat- massor av applåder  , kvällen kommer säkert bli sen.  Från stallet  kommer  alla personal var  påplats + Olle och “oldtimers “Bosse o Göran ( Goober)

Björn drog mot Stockholm efter lunch idag- På vägen upp köpte han  på telefon en fransk tävlingshäst på  auktion- en häst som garanterat kan tjäna fina pengar i vinter meetinget i Paris – Inte dyr  om nån är intresserat. ( 15000 Euro)