Fredag och en Fräckis

Bakers ramson

Foto :Bankers Ransom som njuter en tur i vintervädret.  Känns som “rysskylan ” slagit till bara -6 men det känns som – 26. Björn har dragit till Solvalla  för att sen åka vidare till Paris i kväll. Ska jobba sa han ute på Grois Bois i morgon med Parling.  På gården har det körts fort, bara rakbana o sandbana . Olle ska prova Twitter på em ev start på Jäg nästa vecka.

FF

Det var Tom o Anna som nu hade ingått äktenskap, bröllopet var vackert, maten o dansen efter hade varit helt perfekt. När de nu kom hem till sin nya lägenhet  ville Anna prata regler  som de skulle hålla sej efter.

– Tom sa hon det finns 3 regler jag vill att Du ska följa.

1./  När jag har håret uppsatt i en strikt knut i nacken- Då vill jag absolut  inte.

2/ Om jag har håret utsläppt på axlarna, ja då kanske jag vill , en liten inbjudan sa hon.

3/ Om jag är ruffsig i håret , ja då är det grönt ljus då kör vi stenhårt i  sänghalmen .

Ok sa Tom jag har oxså tre regler som ska följas.

1/ Om jag bara  tar en enda grogg när jag kommer hem på kvällen – Då vill jag absolut inte.

2/ Om jag tar två groggar- Okej om andan faller på så kanske det blir något.

3/ Om jag tar tre eller flera groggar, då Du skiter jag fullständigt  i vilken frisyr Du har!!!