Vilket Race

regn-stovler_150582020

 

Vad gör det med regn när man vunnit PDA, Olle sa Örjan gjorde den bästa kuskprestation någonsin, satsa nu från start, man blir glad o rörd till tårar över alla som dansar runt i regnet.  Glad att ha sändningen direkt från  franska kanalen-  såg alla svenskars glädje, 9 ggr pengarna , alla kan ju dra en repa på stan ikväll.

Hoppas alla svenskar satsa om sina vinst pengar på Oasis Bi,  Björn vann !! Så stolt  när man hör han prata flytande franska i vinnar intervjuer  ( Det var ju en viss mamma som envisade med fransk lektioner på över kurs 2 ggr i vecka  , tungt då när alla andra spela fotboll )  9 ggr pengarn igen…   Olle var som Hultman efter segern, tårarna trilla… Här hemma skratta vi gott, Olle såg inte att Björn vann, – Trodde han låst sej fast i vinnarhållet—- Vem Vann- Det var ju Björn…

32 hugg o slag på Up en Quick upploppet ner – I Sverige har kusken blivit “avrättad”   belöningen var ändå ett 2:a pris.