Tisdag

Key-To-Surprise-mg1401§27Lookh-Magic-mg140127Lucky-Angel-Face-mg140127

 

De tre vinnarna från igår, Lucky Angel, Key To Suprise och Lookh Magic.

Idag har det snöat hela dagen, inte så mycke men blåsten gör att det driver upp i drivor.  Fortkörningen fungera perfekt,  rundbane heat på flera.

Björn i Österrike ikväll, Om Ni har Equida kanalen går det att se alla  loppen där. 1:a loppet vann han. Varje månad sponsrar Equida i något annat land tävlingarna, med höga prissummor, bjuder in kusk och tävlar med franska hästar.  Därför är det för dessa länder viktigt att köpa häst från Frankrike då endast franska hästar får starta.

Olle har varit ” rörkrökare”  idag innan han åkte till Norge, rensat avlopp i dusch hallarna,  sånt som måste göras. Sen att det luktar apa av kläder , då får maskiner gå för fulla varv  –  Olle Per o Janne var  extra kuskar som uppskattades idag , Per jobbar nu hårt några månander sa han i Uppsala- Jordens tråkigast stad…- Men det är väl en hipp stad sa jag- Han svara inte om man är 50 som jag..

Olle tog det sista en skogspromenad med ny häst som kom från Norge i lördags- Fin Muscle Hill häst.

Olle på Momarken ikväll- outsider chans+ att vi hämtar med en ny norsk häst i träning.