Lördag

Bjötn

 

Björn tog det säkra åkte sent igår mot Malmö, övernatta i Göteborg . Tidigt imorse drog han mot Malmö, ett besök på morgonen hos Stuteri Håleryd, trevliga människor o fina hästar sa Björn innan han rulla in på Jägersro. Resan ner för hästarna rapportera Bosse hade gått bra, de står fantastiskt bra på nya bussen.

Vid hade tur i natt snön  kom inte, den föll i Karlstad o Kristinehamn, på Lökene pudra det lite. Ishockyn igår blev ju en stor seger för FBK, även om “vispen” i mål  låg på isen några gånger.  Nu Klass 1 varning i kväll i Värmland, blötsnö eller regn…

Så här såg Björns värmnings lista ut idag.

Nearly Nine- Utan brodd fram, alla brodd i bak, värmes efter  lopp 2 o 3

Reckless: Utan brodd fram redan i värmningen,  , Efter lopp 3 o efter bilen 14.05

Twitter. Barfota bak och tåsko fram, efter lopp 6 och lopp 7.

Hans bästa tips till mej var, spika Jorma med 1:an och 10:an

PS 14.15 nu Olle såg Reckless i provstart bakom bilen- Lysande var Olle´s omdöme!! ( tidigare starter har han värmt med brodd enligt Olle)