Söndag

Reckless

 

Bild Reckless  på en skogsrunda.  Mamman Haver skickades till Frankrike för att betäckas med Ready Cash som då var 4 år, hon var där 1 år o Reckless är född i Frankrike  kom hem  hösten när han var föl  ,  Haver hade en bror i magen, tyvärr föddes  brodern blind på ett öga , det funka inte så han togs bort. Reckless har nu en  en bror som är 2 år, Muscle Mass som pappa.   Haver själv är efter super stoet Sweet Us Candy.

10 hästar från stallet är anmälda till Solvalla nästa lördag, Finaler för Uroy, Rooibois, Bath L, Berlusconi, Nearly Nine Feet dessutom SJ Mayesty, Miss Shape, Danish Carre,  Ingen häst till V 75 Mästarn där får  Björn lita på turen.

+ grader och snön rasar från taken, Olle åkte med Per upp till Nisse Berggren för att se på unghästar, sen ska han kolla  i våra  stallar att alla hästar mår bra innan anmälan går ut kl 17,00. Björn på väg hem , söndagsmöte efter 17,00 med Chris och Olle  De går igenom alla hästar och lägger upp träningsplanen för veckan som kommer,