Fredag morgon

fornaboda

 

Bild från Fornaboda i sommras- Foto Kurt Einevåg.

2 segrar på Åby, Candor Hall “mosa” sitt motstånd-. Geisha vann oxså, båda var rejäla segrare,  Geisha´s ägare var inte på plats, de var på hockey , 1 LHC anhängare och 3 FBK, nu gick LHC segrande från Karlstad ( det var ju inte bra) . Rally i Värmland nu, mycke folk , fina bilar som kör själva ” Rally” mellan de olika sträckorna, man känner oxså igen rally anhängarna med  att de har  stora  tjocka dunjackor.  ( Ca 100,000 ska besöka Rallyt de här dagarna)

V65 Axvalla dag trav, Lucky Angel Face , Allt bra med henne och det ska ses som en bra chans.

Helg mys börjar redan ikväll: Os invigning på TV kl 17 ,00   – Lördag:  V75 på TV    o Hästgala  för de nominerade i olika kategorier  i Stockholm.    ( Mycke TV för Olle i helgen tydligen  OS har oxså dragit igång)

Återkommer om formen på våra V75 hästar. Björns form ” sitter” det vet vi.