Lördag Kväll

lördag kväll

 

Vår egen gala middag- Chopps av kyckling med ris- lasagne- super frisk fruktsallad med grädde- Kanske en Irisch Coffe etter på.

Björn nöjd med dagen, kanske inte den riktiga turen i em. Bath 2;a i guld var ju super- Uroy – dödens – Nerly Nine Feet – tummen upp , var som en vinst att vara 3:a.- Rooibois – hopplöst från spår ett, avsluta iaf bra.  V 75 mästarn=  Risto ( Olles gamla vapendragare)  Han vet hur en slipsten ska dras, alltid laddat i loppen till  Solvalla. Björn var otroligt glad för vinsten i V75 mästarn, ( brukar betyda ett kanonår)

Björn drog direkt efter travet mot Paris- ( framme där 23,00) Klart jag kunnat stanna  på galan som jag var nominerad som årets kusk  sa han,  men då säng då vid 2 tiden, upp igen 4, för att åka Paris vid 6.30tiden från Arlanda , lång dag i Paris  för att åter  vända hem efter travet o landa på Lökene med bil  kl 2 på natten.  Orkar inte fest o  vara vaken kanske 22 timmar , då blir det heller inga bra resultat från mej  !!