V75 Mästare!!

bjorn_goop2.jpg

Björn landa vid 22-tiden i Paris, taxi direkt ut till Grois Bois för övernattning, nu på morgon genomgångar med Daniel om hästarna.

Axvalla V75 anmäld är: On Track Piraya, Key To Suprise, Red Adir Superb, CC Seventyfive, Bath Launcher, Lucky Angel Face, Miss Shape och Isac Roc.

Björn har redan köpt in 2 st 1åringar av högklass. 1 Rolex Broline ( efter Ibiza Broline) bla är Tornell, Jacbssson och Loket är med o delägare. Nr 2 blev klart i fredags. Glenn Boko ( Efter Joy Ås) ägare är som Rooibois,  blir alltså Malta ägd.

Snöar på Lökene idag, blöt snö som inte ligger kvar.

Olle jobbat på hela fm, stallet + fixat bort all snö som rasar från tak o stänger stallportar! Genomgång omså före  anmälan går ut att hästarna är friska som ska starta nästa lördag, Bath ska oxså kollas då han nu ska göra dubbelstart , Chris har fixat på skor på de som gått barfota, ett måste om de ska ut o luftas i hagarna, isfläckar kan vara förödande.

Bild /Cles Kärrstrand, Undrar om Björn som brukligt är fick en V75 hjälm till? För den som inte vet kan jag upplysa att hjälm inte är billigt en Carbon hjälm går loss på ca 7000 + moms  tillkommer oxså lackning för ca 3500+ moms