Tisdag em

GLOBAL REAE

En arbetsdag går mot sitt slut, det småduggar ute kl är 16.30 alla hästar vill in,  utom en, Global Reality står kvar längst ner i hagen , nu blir det för Emma att ta en promenad  o hämta hem han.

Skitigt, Allén på väg upp mot Lökene är inte längre en  vacker is-vinterväg utan en lerig väg. All personal är kvar på jobbet , mycket att tvätta efter alla körningar idag, vagnar seldon ja allt ska vara rent och snyggt + att alla hästar oxså ska tvättas, det ska bytas täcken på em , deras fina varma inomhus täcken ska på, det ska masseras o bandageras. Olle och Björn är med och hjälper till där det behövs. Olle lite bekymrad för sin Quelque Part som står på tre ben i boxen,  kanske har hon sträckt sej i hagen, – Tror sa Olle nu  att jag tar o åker in till kliniken o Heni , de stänger ju först kl 18,00.

Björn berätta idag att det passera en stor älgko på sandbanan när han körde Nirvana, – Vilka stora djur sa han som rör sej så fritt i skogarna, de är inte heller rädda för hästar eller folk.  ( Jo sa Olle i oktober då är de “puts väck”)

Travfritt idag oxså, Björn sa han skulle dra till Konsum och handla, det “ekar” i kylskåpet+ att tvättmaskinen måste nog oxså gå nån timma. Stenströmer ringde- På lördag Björn sa han då festar vi o firar segern med Noras – Boka Du bara sa Björn så stannar jag kvar i Skara.

FOTO EMMA från Lökene nu