Lördag Em

Vår

 

Usch vilket väder vi haft idag- blåst o stora blöta snöflingor. Bilar i diken överallt!!  Hästarna levers inte som vi ville em. Nu blir det att slå på stora trumman , på måndag vet alla sina uppgifter vad som ska kontrolleras.  Håkan lär vara på plats redan innan vi fodrat morgon.

Otur sa jag- det snöa vid 11-tiden så parabolen la av, Olle fick  inte se damerna ta guld. Radion var då perfekt.

Igår kväll var vi i i Karlstad på vin o mat mässa, trevligt, tyvärr valde vi äta på Tempel etterpå ,  det  tog mer än en  timma plus innan maten   landa på bordet. Björn sa, Ni valde fel resturang, Tempel är en nattklubb- Tja den besökte inte vi, hemma på Lökene före 24.00 iaf

Brasan brinner gott nu i vardagsrummet- marchaller är tända- Hästarna väntar på sista fordring.

Bild Tur iaf  vi inte har lerbad i hagarna!!