Tisdag

bg husS

Strålande sol i 2 dagar nu nästan så vi blir “bländade”, kan det vara så att våren är här? Snön är borta , det var – grader i natt, det gjorde att Martin som vanligt var med o sladda till banor o vägar, idag  hade vi perfekta träningsförhållande,   vinst igår på Mantorp för Global Nirvana, även Stella Rhode såg fin ut , galopps för att hon hade för lätta skor fram sa Olle.

Björn inledde dagen med en tur på rakbanan – Lovelock, såg riktigt fin ut.  i heatet var oxså True Blue ( Startar Solvalla nästa onsdag), Berlusconi, Don´t Play Me, CC Simon, Candor Hall, Mellby Apex, Easy Hall , Apachicola, Naughty Me ( Startar Örebro måndag) Femman, Örjan , Sacre Cour,  Next To None Simb , och Dominator.

Olle tog en tur  med Goober ( startar Ör torsdag) på rakbanan  ,4 ruscher, han kändes riktigt fin .

Travfritt ikväll, Björn ska försöka få “manen” klippt + att det ska sorteras kvitton för januari o februari.  Han har oxså på em försökt köpa en fransk 3 åring som vunnit några lopp redan nu.