Torsdag Kväll

Congq

 

Bild: Stulen mat  smakar bäst!! Det här Conquestador  BR som “tjuvar” mat – Om jag säger han kommer tillhöra toppen i Norge i år ,då tar jag i bara lite!!

Idag har det inte varit roligt att vara häst eller hästskötare, snöa stora flingor som gick över i regn, skitiga banor och allt flyter , dessutom har det blivit is på bilvägarna och dimman har lagt sej runt gården. Får nog ha 4 hjulsdrift för att åka ner till byn.

En som såg fin ut igår var Global Investment, start om 2-3 veckor, Björn får kolla lopp. BB Tigger har omså börjat röra på sej efter operation, börjar gå fort  i Mars , beräknas start i Maj, ja då går ju Kungapokalen och de satsar mot det.

Nya Orion Tilly var en snäll och trevlig häst sa Rune,  De första dagarna får han ta det lugnt här hemma.  Gävle imorgon  vi åker samma dag, två chaufförer imorgon , Bosse o Nicklas. Allting lastas idag förutom hästarna.

Foto Helena