Söndag

Frulleg

Söndag o Travfritt,  Började dagen med att kolla till den nya Castor Boko, han hade ätit bra och Rune sa att han såg ut att trivas, ingen hage blev det, han gick barfota i går och Björn ville att Tune skulle slå på skorna.  En ny fin norsk 3-åring kom i veckan efter Muscle Hill- “Lotsofcharm N.  Samma ägare som Umbriel.

Alla tre som starta igår Blenda, Roibois och Tin Tin var pigga o krya i dag ingen mat kvar i krubborna.  All snö borta, men hagar och vägar är “sköra ” nu av allt regn. Banorna torkar däremot upp fort.  Fördelen med att bo på gården är att man alltid kan kolla till hästarna enkelt dagen efter, ta beslut om banor o fortkörningar kvällen innan, nackdelen är att man aldrig är ledig, men vi älskar trav o hästar.

Kalmar- Inga hästar från Stall Goop, lång resa gör att vi avstår. Att åka till Kalmar för oss är skog och sen kommer det ännu mer skog, innan man kommer fram.

Hockeyn o Zlatan samtidigt… Paris o Halmstad  , behövs minst 3 TV apparter…

Sen frukost och anmälningar är vad som gäller nu