Måndag

\"U.

Daniel i Paris vann lopp igår, vi har M.Lindgren inhyrd hos oss i Paris, det var med hans häst han vann. Om en vecka ska killen på bilden\” Under Blue \”starta igen, i Canes går loppet nästa måndag. Björn kör.

24 februari + 9 o snöfritt!! Det är inte i Paris vi pratar utan på Lökene , nu på em titta omså solen fram igen. Stavas Vår!!

De har körts på för fulla hus här på Lökene, backen är den som sett bäst ut, så det har varit backträning med ca 40 hästar, + att Nicola oxså varit här, kollat över de nya hästarna som kommit i veckan. Orion Tilly har en liten lös benflisa ( bara för att vi inte ska få problem längre fram väljer vi att plocka bort den på onsdag)Othello Tilly är tänkt start på Åby om 10 dagar. Castor Boko får nån vecka  med träning.

Planerna för  V75 på Färjestad 8/3 , tilltänkta starter:  , Blenda , Bath Launcher , On Track Piraya, Polar LB , Red Adir, Uroy, Candor Hall,  och Ev Global Investment ( han har lopp på Mantorp oxså)Geisha har oxså ett perfekt lärlings lopp på Färj. Bara att lägga en vår lördag i Karlstad!

Imorgon tänker  vi åker in till Färjestad med några för fortkörning före tävlingarna:Underförutsättning att banan är bra där  inne. Om Ni tänker komma o titta på jobben ring först så att vi säkert är där. Så här ser heaten ut: Början 9.30

Candier/ Starscape

Elita MI/ Tortens Prince

Othello Tilly/ Don\’t Play Me,/Postmannen

Dominator/ Mellby Apex.

Easy Hal/ Montreal.

Finas Håleryd/ His a Difficolt/ Örjan / Riccolo

Apachicola/ Dynamit Vick/ Tenor

Island 3/ Lafely ( tyskhäst)/ Mellby Ciceron/ Most Wanted AS( Tysk häst)

Sacre Cour / Umbriel.

Björn och Ann Ida har dragit i väg till Örebro, en häst från stallet startar, Naughty Me,  jag har bara haft den som pass häst i 3 veckor sa Ann-Ida, men den har känts fin.