Tisdag Kväll

bäcken

 

Foto: Bäcken som rinner mellan husen på Lökene- Porlar nu – på sommarn är den torr, undrar om igelkottarna som bor där finns kvar nu ivår?

Hästarna som var in o gick fort på Färjestad ( Björn hade rätt, sommarfin bana)  alla kändes fina och i stort sett klara för start.

Alla i stallet har ett fantastiskt team work , hjälper varandra  , Patrik har blivit pappa,on så han har nu 10 dagar ledigt- En pigg vaken tjej är vikarie ( Jospehine ) , visst blir man glad när  hon ropar” Hallo”  positivt på morgon !!  Martin har jobbat hårt med våra banor idag, nu på em  tagit upp allt grus från innerspår  det blev en perfekt bana, Martin är nyckelspelarn  ” i vårt lag – Utan banor som inte fungerar- ingen träning för våra hästar.  Inte många som har en Martin som vi har!!

V86 – Ops sa Björn det börjar kl 19,10 på Solvalla..

Golfbanan öppen i Karlstad- Candor Halls delägare gick den idag ( Vinter grens)