Onsdag

semlor

 

Hem bakade små semlor med kärlek på en onsdag- Trav på Åby på en onsdag- Känns jätte konstigt, man har ju vant sej vid Åby torsdag, kanske kan det vara så att det inte regnar ikväll. ( Ska bara säga att Olle välte kartongen med semlor, så de är inte lika fina när de kommer fram)

Ser framemot att se TV sändningen ikväll. Hos oss blir den inte kortare, för det kommer ju V65 direkt efter från både Åby o Solvalla.

Nåt är fel med vädret är det , idag malla Kils Golfbana att de öppnar med sommar greener 14 Mars!!!  (Då behövs det inte åka till Spanien för att träna upp svingen.)

Global Investment gick snabbjobb idag  fortsatt + sa Heni. Björn har haft genomgångar o tränings upplägg,  drog sen efter lunch till Solvalla med bilen, en journalist från Guiden åkte med i bilen till Stockholm

Inga heta chanser från stallet idag  tyvärr.