Torsdag

Global Chall

 

Bild Stig- Rune väcker upp Challange Hornline ( 3år) En av stallets snällaste hästar o skötare.

Torsdag- Känns som fredag eftersom det var Åby igår. Fråga Olle vad han tyckte om Express travet, – Börja dåligt sa han -300 för jag var sen till defilering, läste fel på start tiden… Många som var på plats på Åby klaga, de hann knappt inte äta eller spela, istallarna var det oxså stressigt för alla att hinna ut i tid.Nu tänker jag på hästägarna , de ska ut i vinnarcirkeln ta emot pris inför folktomma arenor. Vips startar nästa lopp  och det är historia att man vann. – Men det är väl så att omsättningen o pengarna det spelas för styr travet.

Dimma på morgon,  det luktar vår,  alla i stallet är på topp ikväll har ju Hjelte bjudit hela stallet på ishockeyn. Stallets Hjälte alltså!!!

CC Seventy five gick med transporten idag till Franska filialen. Björn åker en tur/ retur Paris idag, kl 13.40 är det start för Oasis Bi.  Björn berätta att han alltid har samma taxi chaufför i Paris,  alltid samma taxa. Det blev sa han lite fnurra på tråden med han,  då jag gjorde avslag på en vinnare som jag hade till47 ggr pengarna( Julia). Då sluta han köra mej nån månad, men när jag ringde o sa att jag kanske kan vinna med Oasis Bi kom han tillbaka, ja han var t.o.m i vinnarcirkeln den gången. Nu är vi kompisar igen .-)