Söndag

ParisB

Björn i Paris idag , han skicka detta fotografi, oslagbart sa han idag har jag åkt med en hästägare i hans flyg, vi har varit 4o min flygresa från Paris på hans stuteri i Vichy.  Givetvis var han pilot själv. Det händer nästan aldrig sa han att man får passera med flyg över Paris, idag fick vi det då det var väntan på att landa. – Jag körde nog den finaste 2-åring någonsin på hans gård.- Imorgon startar stallets Underblue i Caen (15.05)

På Lökene , lugnt , Per har varit här o trimmat sin Moulin Rouge, ( han har ett vad med en annan hästägare vems häst  som ska bli bäst iår) så det gäller att  träna  lite extra. Göran har varit här o släppt sin Goober i hagen+ att han kört Biolight på ryggen. Olle har gått igenom hästarna som ska starta på Färjestad nästa lördag. Heni körde ett jobb igår med Global Investment, det såg mycke bra ut.

50 tal svanar har nu landat nere vid sjön- Det är vår!! Inga ägg heller nu då hönorna hos grannen  har börjat ” rugga” . Det börjar nu torka upp i hagarna, banorna är torra- Nu ska det tränas!!

Bara norskt nu: Vasaloppet – Så synd han inte fick vinna Lauguland- En sympatisk o ledsen förlorare.  Världs cupen : Bjoergen- Vilken superkvinna!!