Lördag Kväll

Hund

 

Zingo tittar ut från  sina filtar nu när våren är här- Foto V75 Guiden.

13 lopp idag på Färjestad, 10 av dem vanns från spets.  De som inte vann från spets var Montéloppet , kallblods hästarna och Unterstainer med överlägsen BBS Sugerligt som stod 20 back. Tror också att rygg ledarn var alla 2:a ( Där inte  helt säker) .  Olle som normalt inte är monté frälst, såg loppet idag, han sa jag var imponerad av Berås tjejen, hon är inte bara snygg utan får omså en  jäkla fart på hästen, med  sin bestämda röst.

Klart vi hade önskat minst 2 segrar idag, ingen spets då gick det inte. Ändå nöjda med hästarna.

Inte ofta Björn hinner träffa sina kompisar i Karlstad, Ikväll blir det iaf att träffa David , Olof och Jonas på Stan,

Söndag ska bli sol + 13 grader, då dax att sladda till hagarna igen. Hästarna får imorgon komma ut  utan regntäcken, tror de kommer njuta  massor solskenet. ( Bra då med nysladdat , för  de är ofta så glada o rullar sej och rullar sej igen.)