Söndag

perfekt banaOthelloN

Bild- Banan kanon fin i fredags. Bild 2 / Othello Tilly 3år  vann ju bus enkelt i torsdags på 16. tid.

Olle kör nya MC snabbt runt i alla hagar med ringsladd o nät efter, det blir slätt som parkettgolv- Bra att det blåser sydliga vindar o hagarna torkar upp snabbt.  Luftfuktigheten ligger på runt 40% nu, ( På hösten ja då är den 85)  frisk torr luft det gillar hästarna.a Jonas har i helgen haft en liten grävmaskin igång, de super små paddockarna ( konvalescent hagar) har han tagit bort all jord och ersatt med sand. Blev helt perfekt!!

Frågade Björn igår varför alla vann från spets. – Tja sa han det går fort nu, banorna är dessutom supersnabba  o då inte lätt att ta in meter på ledarn. Alla satt oxså o titta på sina klockor. vi är ännu inte vana vid sommartider.

Björn hemma , kollar nu upp nästa lördags hästar  så allt är ok. Snart storloppet på TV från Cannes.

Åby nästa V75 omgång vi har anmält 10 hästar: Look Magic, Red Adir, Global Investment, Rooibois, Lucky Angel, Pine Katrine,  Geisha, CC Simon Global Mazarine  o Othello Tilly ( Som är på bilden)