Tisdag

OTT

Bild Åbys travprogram- 3 årige Othello Tilly o Björn, på lördag startar han igen.  Åby skickar program dessutom flera stycken så allt välkommet i fika rummet med programmen. De läses från pärm till pärm. EN hästägare som var här idag, sponsrar ibland inne på Färjestad lopp, han sa mitt program har de omså dragit in, så de kan se sej i stjärnorna efter mej som sponsor. Förresten vem vet att man har sponsrat ett lopp om inga program kommer.

Vilken dag det var den bästa på hela året, + 14 grader o sol hela dagen, banan var idag snabbare än igår. Fortkörning hela dagen från 8-00 -16.00 sist ut var en som gick sitt första jobb i backen efter operation. Björn körde ensam kl 16.00 med BB Tigger. Janne tog då en långsam tur i skogen med Global Investment, Heni är på semester så det är bästa vikarier i Janne o Björn. Alla var fina i jobben, – Det var samma upplägg som igår, de 4 kuskarna ( Janne Olle Björn och Chris) körde värvningarna för att sen åka in o hästarna fick pusta ut före nästa heat. Tar tid men bra träning. Matin hann precis med inatt när det frös på kl 23,00 sa Björn som var ute med hunden då- Bra timing.