Onsdag

FERRY BOKO

Bild Ferry Boko( 2 år) som döptes efter Olympia travet för 2 år sen.( Just det efter Björn Ferry.)Är en av de hästar som kommer bli nästa års stjärna.

Vårtecken nu på morgon- De första 2 tranorna har landat i hagen mitt i travbanan.

Nickolas vår veterinär här idag,

Apropå inträde i Travronden igår.

Prata med en Dam igår som för andra  o sista gången i sitt liv varit på travet i lördags.  Nej hon tyckte det var för dyrt så det blir inga mer besök.  Först sa hon kosta det 100kr i inträde och man fick ingenting mer än att gå genom spärren. Ville  spela ,men då skulle man köpa sej ett program oxså.  Tänkte då att jag snålar o spelar på Björn i varje lopp, de gjorde hon, men det blev inga pengar.  Sen sa hon uteserveringarna var öppna, men de ser inte ut som något café direkt. “Skabbigt” var hennes ord om uteserveringarna.  Jag sa då- Jag bjuder med Dej en gång till så ska jag visa att trav verkligen är roligt.

Däremot vet jag 3 damer som kommer gå oftare på travet, de satte V75, tog ut en varsin häst i varje avd och kvittera ut 275.000 kr. ( De  kan sägas att de äkta makarna vid bordet inte fick nån utdelning)

Kanske skulle vi ta efter Vincennes , där ligger det gratis stora ark med loppen tryckta. För mej personligen skulle det absolut räcka.

2 hästar till start på Solvalla.

Sherry- Pengar

Stella Rhode- Chans