Torsdag Kväll

Julia in Focus

 

Bild: Julia in Focus med Anton på ryggen, gillar inte alls , eller gillar att lukta på dyngplattan. Som Ni ser är det inte bara brudarna i stallet som rider. Carro sa idag att hon älska jobba med häst i det här vädret, ja tror alla på Lökene säger samma sak.

Sandbanan – Yes , Chris sa att den nu var helt perfekt-  ( Tack Martin!!  som fixar allt)  Nu vill vi att Chris gör stjärnor på de som kommer därifrån på listan så vi vet vilka som kommer vinna.

Björn prata om igår på Solvalla, jag vann lopp , 2 st stod uppe på E läktarn o applådera ( Ja bara 2) Värre skulle det bli , när jag vann nästa , en ensam “snubbe” stod vid staketet o applådera. – Vill ha mer folk till Solvalla en onsdag !!!!

Tune som fixar all skor på hästarna: Våren är tung för han , idag kom han en timma tidigare, broddar ska ur, Björn ropar efter barfota körning, aluminium skor, patentskor, inte konstigt om Tune skulle bli trött i huvudet.  Tune är som Olle skulle sagt,  den bästa spelarn i laget, som inte vi kan vara utan!!

Olle , ja ibland kan man skratta, idag när de som bor på gården tagit kväll och gått hem till sitt, ja då drar han igång utanför deras hus som ligger vid dammen, värsta röjsågen med klinga, tror knappt de hörde TV-  Tur Åby börjar 18.30 då går Olle hem.

Nytt vårtecken- Hackspetten tilbaka, han börjar hacka på en elstolpe med aluminium på, kl 05.30- Håller på sen hela dagen med  30 sek intervaller. Fridlyst är han oxså…

Planterat påskliljor ( det gillar inte rådjuren)  i rabatten som säger välkommen till Lökene.

Leksand ikväll igen på TV- Håller tummarna!! Olle  säger de kommer klara det här.

Klicka på bilden så blir den så stor!!