Torsdag morgon

Lökene hagar

 

Nu är det hagarna nedanför storstallet som blev sladdade, de var i söndags för blöta, igår kväll  fixa det sej, Olle plockade oxså upp alla stenar han såg .  Inga skador i hagarna alltså. Micka drömmer om att få släppa Lovelock med en anna häst  i hagen- Björn har satt stopp för det sa hon.  Men jag tror oxså som Micka att han skulle bli glad av en kompis, så rädd för allt, kanske skulle Claudia  ge han trygghet. ( Nej säger Björn inga smällar på knän för nån av dem, )

Nicolas var hos oss igår, kl.700 stod han i stallet- Idag kl 7.00 är han i vårt stall i Paris.

Inte ens Olle orka se V86 express, går för fort, han valde istället  se Leksand vinna.

Vaknar till en ännu underbar vår dag, klarblå himmel – 4 . Fortkörning nu på morgon , många nu i sandbanan o backen. Bara 1 heat rakbana.

Bild- Klicka på för att få större