FREDAG

Bat oB

Bild: Skogs slingan- Bono o Bath är ute o promenerar med Micka o Manon i vagnen. Bath ska starta på Momarken nästa helg. vacker dag som igår fast  varmare =O nu på morgon.  Brunzell tillbaka som kusk, det gillar Patrik att få hjälp i stallet.  Janne oxså här , han har Heni´s hästar denna veckan oxså.

Nicolas tur till Frankrike var bra sa Björn, det var lite skavanker som inte veterinärer där nere hitta. Snart kommer vi  vinna mer mer löp i Frankrike, inte bara Under Bloue, snart oxså Americn Pride o Volcan De Jamac.

3 heat på sandbanan idag,  3 heat i backen och ett litet rakbane heat.

Momarken nästa lördag . Anmälda är Thats my Pal, Bath och Naughty Me H.

Deppigt på Olle, då Leksand inte gick till slutspel, tja han har ju FBK att heja på

V75 imorgon på Åby med sol- Får hoppas verkligen att det blir mycke folk på publikplats.