Söndag

GÄSTHUSET

 

Leif har tagit denna fina bild av dammen på Lökene. Snart får vi hämta vatten där för att vattna banorna. -3 grader på morgon o strålande sol nu.

Ringde en i kompis  o fråga om de skulle gå med på travet idag- Trav sa han det visste jag inte att det var idag, får ju inte längre program. Tyvärr sa han vi har lovat dottern att komma till henne, och fixa till det inför hockeyn på TV. Men sa jag Du kan ju köpa prem. på programmet för 200 kr- Fick som svar- Det är en princip sak för mej , har redan massor av utgifter  så det räcker.  Tja då ställer jag väl in mitt besök oxså, eller åker in o ser kvalen, det är 5 kalas hästar som kvalar. 4 st  nyblivna 3-åringar + 7 årige  Next to none Simb.” Norrlands Guld “kallar Björn han( Om jag inte har fel går det i efterskott se kvalen på Färjestads hemsida?)

Idag får vi ta alla transportfordon i bruk för att ta oss till travet. Sverre kör lillbuss 1; med Buddha o Edlance. Trotter  lillbuss med släp , Diktator, Next to N och Angu Suu. Bosse tar stora bussen med resterande  7 st. Det bästa med att kvala på Färjestad o ha lillbussar in är att de 3 timmar efter de lämmnat gården är hemma igen.  Hagarna har nu torkat upp . De är slätta som parkettgolv.

 

V64 Börjar kl 15,00 travet kl 14,00 ( kvalen går 12.45 o 13.20 ) Björn värmer kvalhästarna 11.40