Söndag

lucky hage2

2 Vinnare på Färjestad- 3 åriga Whataday vann och  4 åriga Stars Cape- Det spelades Whatadaymen  när hon vann, men kanske varit bättre med ödes symfoni – Det är inte så man går man ur huse för att se travet en söndag. I sista minuten bjöd jag med mej 2 ungdomar som aldrig varit på trav tidigare-  Förklara alla spelformer ( tror inte de fatta direkt) men de kände igen Björn o det var ju ett gott tecken…   Förklara att numera får vi inga program i brevlådan- Då sa den ena av dem- Varför? det måste väl vara en påminnelse att det är trav att få  ett program?

Kval hästarna var mer än topp of popp- Aung Su Key – 3 år sto kvala in på 17.6, hon är anmäld till premie chansen( dubbla pengar i storloppen) . Diktor bara några m efter. Kval II / Buddha så fin på 19. tid, Edlance o  Next to Nine med på linjen.

Ja kul med nya besökare på travet, tog med  yngre folk ( 30 år)  De ville äta sallad , det fanns inte,  då kom vi till kaffet tja de vill ha soya mjölk i sitt kaffe, ( fanns inte) de undrar oxså vad det finns för olika te sorter , Chai Latte?  cappucino då ? nej det finns vanligt kaffe med mjölk i små kartonger o tepåsar med vatten.. Nej tror inte de vill gå med fler gånger på restaurangen .

Inga anmälningar idag till rikstoto- Momarken nästa helg då anmäler vi på måndag.