Onsdag

cc75Bi

Bild: Cecilia o CC 75 i Paris. CC 75 gör debut på söndag i monté på en bana som heter Mauguenchy.  Vår , ja nästan sommar i Paris. Vi gör några förändringar i Paris , skickar hem Jaques ( som nu får ta det lugnt , kosa sej i hagen skadad- Bon Bon som får sommarn på sej att växa i sin tunga kropp. Mr Barjon har lämnat in 2 franska hästar som vi fyller på med.  Hemma sjunger även SJ Majesty på sista versen, hon ska betäckas i år.

Funderat på det här med att vi har folktomt på restaurangen , hur kan golfklubben i Kil ha superfullt varje helg( full bokat) , vi kör söndags trav  med en show utanför fönstret, varför har inte vi fullt?  Karin på golf krogen är en hejare på fantastisk mat, men skulle inte Färjestad kunna matcha henne?  Ett bra matkoncept som sprider sej som ringar på vattnet, det är det vi behöver i travet. Släkt middagen, bussresan, grannyra alla ska träffas o äta på travet så klart!!

Premiechansen som nu oxså snart är framme vid dubbelt BC , vi har redan Kriteriet, Derbyt, uppfödningslöpningen- Helt klart alla vill köra om pengarna , inte bidrag- (sen kan jag förstå de som har många 2-åringar att premilopp är säkra pengar.)

Snön vi fick idag är sa Olle som den bästa gödningen som finns på marker och vår gräsmatta, lite orolig är jag för Olle ska nu ta bort all mossa i gräsmattan, då kommer vi ha en svart gräsmatta i år….mossa vad är det för fel… gott att gå barfota på..

Snö på Solvalla o det behövs skor… Kan det vara sant?