Lördag

CatrinrB

Bild: Cathrine ( Norsk pige) som jobba här tidigare, en tjej vi gärna vill ha tillbaka, men otroligt stolt över våra tjejer i stallet   som håller kontakt och nu är hon här över en lång weekend. Kör häst  på dagarna o sen har tjejerna mys kvällar. ( tror faktiskt det har något med StarBoys att göra…)

Olle har idag krattat löv, eldat gammalt gräs, det luktar verkligen vår. Golf banan öppen , bollränna gäller. Kanske en tur imorgon tidigt sa han. Björn var otroligt nöjd med gårdagens träning- Alla hästar sa han ligger över vad man begär.

Titta på statistik på ST hemsida idag-  Stallet 2:a efter Nurmos i stallsegrar ( 5 upp till han) I Pengar ligger Stallet 5:a 100,000 kr upp till Kolgini. ( men egentligen har vi passerat han då inte våra Frankrike resultat är med där inkört 1 miljon och  om de pengarna varit med i statistiken hade vi varit 3:a , efter Hultman och Robert Berg. Varför inte de franska hästarna är med? Jo det är så att de finns inte med  i ST ´s rullar  , tyvärr  är de inte  reg som svenska hästar men svensk ägda.

Imorgon blir det att åka till Stöpafors  , de har bästa hamburgar restaurangen sägs det  – Kö –  Måste beställa 3 veckor innan för att få bord!! Tänk , ja tänk om en trav resturang hade den menyn att alla ville komma – Travet har ju dessutom en show utanför fönstret.( i Stöpa kostar hamburgarn ca 125 kr ) Gör om tänk om- Då kommer alla—

Hur trevlig kan en lördag vara?  Igår natt blåste vår antenn mot Ryssland tror jag, för vi hade ATG på finska, Björn är en jäkel på att meckka , han montera upp antenn igen igår kväll  med suport hjälp ( Ska sägas att mamma ner i vardagsrummet tryckte så antenn gick runt i olika lägen , kunde ramlat ner sa han ) men till slut fick han allt rätt- Så nu njuter Oller av Frankrike, DanToto och fotboll igen- Men 16.00 lämnar han fåtöljen o TV  för live FBK – Modo på Lila arenan.