Söndag

Helena s hästarH

Bild : Helenas hästar är alltid närvarande när det ska fixas det sista för dagen.

Igår tog jag en promenad upp för slalombacken, lovar det var jobbigt, när jag kom upp på toppen satt en tjej där, inte vilken som helst utan det var vår sprinter tjej Irene Ekelund- Hon hade då sprungit upp för backen 15 ggr!!! Sista hon nu skulle göra var att gå ner till 1/2 backen och hoppa på ett ben upp!!!

Sol o fint väder gjorde att Olle gick ut redan kl 6,00 i morse, tände eld på lövhögarna- Ja vart tror Ni röken gick? In i sovrummet givetvis.

Trav på Färjestad- 2 kval hästar och 2 start hästar. Olle tog på sej dressen hemma, jag åker hem sa han direkt efter kvalet, ska se om jag orkar ta mej till golfbanan en tur.-)

Tortens Prins- Chans.

Candier- Som kanske gör sin sista start, hon kommer betäckas med Pastor Stephen. Här har  Matte läst på riktigt bra-Candier  är efter Chokolatier- Chokolatiers mamma är Maple Frosting som oxså är mormor till Pastor Stephen- Det blir en perfekt balanserad inavel- Vi väntar redan på att den fölungen ska födas nästa år.