Torsdag

BlendaBB

Bild : Blenda i hagen, lite “moloken” efter att ha varit 0-plaserad igår, hon var brunstig sa Olle.  Reckless ja nu blir väl nästa starta Kungapokals kval eller?  Fin i sin vinst igår med Olle ivagn. Global Reality (3år) gjorde oxså ett bra lopp som 3:a . Likaså Lookh Magig( Trodde nog han skulle vinna 100 kvar) 2:a.

Usch så rörigt det var på Åby igår, vi var ett gäng som gick dit, spela med fel kuponger, vi hann inte spela, vi missa när loppen gick på TV, vi hann inte se några värmningar, än värre var det för de stackars hästägarna som vann lopp, Reckless ägare hann inte in i vinnar cirkeln förrän nästa lopp skulle gå på TV, tror det var lika för Lillen o Co, ja allt var pannkaka!! Som Benny sa : Nu stänger vi av oss själva från att gå hit onsdagar, vi var där för att umgås men det blev inte så heller  pg av stressen

Vi kom hem till Lökene samtidigt från Solvalla o Åby- Så där stämde tiden perfekt, ( Ja Björn hann fika på hemvägen , Olle drog nonstop.)

Fortkörning som vanligt torsdag,