Måndag

träna hrmms
lökene idag- Sverre o Björn tränar här.

Nästa helg inget V75 för oss , Björn o Olle drar ner till Paris för att se om förutsättningarna för framtiden. Som Björn sa finns iaf inget bättre än Sverige idag. Anmälde 2 hästar som jag inte tänkt till premie chansen, men när Wetterholm sa att det fattades en hand ( 5 st då?) kl 16.30 för att sto championatet skulle komma med, nu var det två som säkert aldrig kommer dra nytt av preimechansen , men långsiktig så finns det många istallet som kan få dubbla pengar.

Inte så lyckat med trav idag  på ena sidan och hockey på den andra sidan vägen- vad väljer de som gillar båda?

Soros Kronos kvala nyss in på 19.9 . Björn gjorde tummen upp!!.

Björn berätta att han i lördags var på en fest som sluta först kl 7 på morgon- en fest med så mycke glädje o trevligt hästfolk.- Ja sa han ingen ville gå hem. finns bara en kvinna som kan ordna sånna fester, hon är givetvis från Tyskland