Onsdag

Petraa

 

Bild- My Gliding Angel  som idag ska vinna på Solvalla- Foto skötare Petra.

Helt plötsligt händer det, man blir så glad, Karlstad Airport meddela idag att de börjar med en ny destination 2 ggr om dagen till Frankfurt- Världen blir så mycke närmare,… fför Björn som alltid vill hem är det ett riktigt lyft, Paris em trav- Frankfurt- hemma i Karlstad vid 22-tiden. Perfekt!!! Karlstad- Franfurt- Miami, sug på den… Tack Ni jobbar stenhårt på flygplatsen, ( vi kan oxså flygaBarcelona, Sardinien, Cran Canaria, Teneriffa ,Malaga och Stockholm.)

Imorse ringde Broman  – jag har fått 5 cm snö sa han.. suck- hos oss sa Olle har det regnat sen måndag med lite upphälle i går, bäcke som stilla flyter mellan husen har blivit en flod, dammen har brett ut sej till en sjö!  Änderna  som varje vår dyker upp har i år utökats till 6 st, en nytt vitt par har hakat på, snart kommer de att ha massor med ungar som simmar efter.

Onsdags Express o Växsjö- FBK – tur Olle är på Åby hur skulle han kunnat välja? På dem nu FBK, knyt skridskorna och gör Växsjö till rundnings märken!!,

Olle/ Emma har åkt till Åby med Piraya i lasten, kaffekorg o fikabröd till logen finns med- Tror faktiskt Olle kan speeda ner dem ikväll.

Solvalla- 3 till start.

Lucky – Skitspår, vi prövar barfota runt om som ett test, ska man testa, ja då får det vara  med sämsta spår.

Polar LB- Inte juste att ge oss dåligt spår igen ,8.  outsider

My Gliding Angel- Bra spår, skor, kan nåt gå fel då? Bra chans!!