Torsdag

Othello Tillyb

Bild- Othello Tilly på väg att lastas till Örebro- Kolla han har diamant pjuksen på ikväll- Foto Skötare Emma.

Igår sa Olle var det bottenrekord med folk på Åbys  V86tävlingar, det eka i korridorerna, tja de var 3 trogna som kom till logen( med Olle) . De som alltid tidigare  kommit- lyste med sin frånvaro- Prata med en hästägare som  brukar gå till en spelbutik som har öl schapp i lokalen- igår var det tomt där oxså, tja sa han de sista ggr har ingen hunnit med att spela eller vara social, så de stannar hemma och ser TV. – Han var ledsen över att inte polarna dyker upp längre på onsdag kvällarna. – Du vet sa han snacket vi har inför varje lopp , det liksom uteblev nu när det går “Express fort”

Björn körde ut 1:a turen med Bono Boko kl 8,00 rakbana, såg kalas fin ut. ( Olle fick sovmorgon)

Fortsatte fortkörning  fram till 13.00 – Idag var  lunchen  hemma hos Björn, trevligt, fläskfilé med paprika tomater  lök  o spagetti- Gott. Olle stod vid spisen….

Olle har haft” häcken full” kommun här , inspektion av miljö enheten. De kolla avlopp, dyngplattor, dieseltankar, hästbussar, smedja,  en anmärkning- numera  från 1/1- 14  ska du kunna förvara all dynga på en platta i 6 månader!!! Olle sa det kan inte vara sant, vilken stor  platta isf och hur mycke dynga blir inte det… Hoppas de förstår när vi kör ut all hästgödsel på våra marker.

Björn plocka i em ihop Quarcio De Chen´s   sulky, seldon, han har inte varit för vagn på 6 månader, leder defileringen i lopp 6.( En påse morötter o äpple packades oxså ner.) Hoppas nu Göran tar bilder!!!

Grattis bästa vännner ,  Medins, Stefan  körde som en kung , avvakta och gled lätt undan till vinst med Word of Golf i Halmstad  på lunchen!!

Örebro 4 hästar till start- 10 mil motorväg- stora fina hästbussen- Håll i hatten nu kommer vi!!

Easy Hall- Börjat bra hos oss med 2:a o en 1:a plats- Chans

Berlusconi- Gillar han, snart hans tur.

Othello Tilly- Har gjort allt rätt – chans igen

Bankers Ransom- Spår 12 , årsdebut ,  smyga o önska att de andra kör ” skiten” ur varandra.