Fredag

Lökene hagar

Efter några dagars regn kom solen tillbaka, bara för Olle att börja om o sladda till hagar.  Kom så mycke regn i 3 dagar, men marken tog emot och idag var allt torrt.

Björn problem en gång varje år med sin allergi, direkt i morse var det täppt och huvudvärk- Le Doctore fixa till en cocktail och på em var han pigg igen.

Strul , då vi på kontoret missat att Yankee Blue Blood starta i Norge idag, även ST hade missat, så  Heni fick skicka iväg Chris o hoppas på att pappren skulle lösa sej, det gjorde det o tack till KGH i Örje som skrev ut allt o Pingis fixa fast han inte var på plats i ST Huset.

Global Investment har varit inne på Färjestad idag, Frk Rönning prova han för monté . Superfin sa Heni o Anna. Nu blir det kval för monté. Drömmer redan om att han vinner stora monté loppet i Elitlopps helgen.

Elitlopps biljetterna till restaurangen kom idag- Det är sommartecken..

Ikväll ska Björn , Olle , Håkan o Sven Utab göra Lila Arenan.  Nu då- Visst blir det final för FBK, tänker på de stackars Medins som hejar på Frölunda o Modo, de fick stiga av hissen tidigt…

Björn är ingen ” Cash is King” kille, igår höll han på att bli utan mat på Örebro när inte Swedbank korten funka, tur de vet vem jag är sa han- Ska skicka räkning på kvällsmaten till swedbank…