Lördag

fornaboda

 

Ibland går det inte alltid som man tänkt sej, idag var en sån dag. Bara bita i och bryta ihop o komma igen . Redan ikväll kl 21.00 har vi en ny chans till vinst. Daniel startar i Amiens med Volcam De Jamac, – Kan vara bra för han att det är bakvarv sa Olle, det kan vara lite omväxling. Imorgon söndag åker  Daniel till en bana som heter Saumur,  30 mil från Paris in i landet. Amour Poppy startar.

Chris vann i fredagskväll på Jarlsberg med Yankee Blue Blood ( spets o slut)

SÖndag slår Årjäng upp sina portar, lunch trav,  Olle berätta att det inte fanns en enda hyr box ledig inne på Årjängstravet,

Sundbyholm- Ska ha bästa maten på stallebacken av alla travbanor enligt ryktet . Det fick tummen upp. Måste säga att de oxså är trevliga , malla till Micke på sekritariatet  att jag hade en hästägare som ville ha bord, o de sa att det  restaurangen var full – Inga problem svara Micke jag ordnar det, vi har en hästägar avdelning, det måste vara det som Stefan berätta om , med olika dukar o blommor på borden varje tävlingsdag.( Får kolla med Utab imorgon)