Långfredag

Påsk

 

Ja då har Påsken börjat, grått tråkigt väder nu på morgon, lätt dugg regn. Alla är i fullgång i stallet. Björn var hemma kl 2 inatt efter en regnig o blåsig skärtorsdag på Åby. Imorgon ska det fina vädret komma så vi får väl  kanske plocka fram grillen.

Trav Färjestad på em. Långfredagen brukar aldrig vara ” vår” dag , tror det gått troll i Långfredags travet, minns ett år Conny Nobell gjorde årsdebut som stor stor favorit i stor loppet, 3 dubbla galopper. o diskad ( Starten efter fungera han).l

Minns även bardoms långfredag som den längsta o tråkigaste dagen på året, annat är det nu då får man utöva spel o dubbel, dansa ja dricka snaps och allmänt ha det trevligt, det kommer det garanterat bli em oxså .( V64 börjar kl 15.00 ).

 

De hästar som startar idag är alla outsider.