Måndag

parker_ramlosabrunnspark_vitsippor_480x270_foto_an

 

Våren är här, Olle har under våren på kvällar  städat upp i våra raviner  på Lökene, eldat , krattat , nu blommar vitsippor och påskliljor där. Utlands semester nu- Nej aldrig, man måste bara njuta av dagen. ,Imorse låg temp på 0 strecket.  Olle o gänget i stallet har kört lite fort med de tilltänkta hästar lördag Åby + de som startar i veckan.  Björn slog en signal till Martin o undra om han kunde komma o vattna o harva till banorna. Jag är där om 10 min blev svaret, kl 10,00 kan Olle köra!! Sån tur vi har Martin,  Det var tummen upp på alla utom en som får besöka Nicolas när han kommer imorgon.

Alla hästar har fått komma ut i hagen idag, de står o njuter i solväggen. Ganska skönt med en helgdag, även hästar gillar påsk.  När Olle var klar , då blev det lite lunch av rester sen påskafton, ( sill mm) direkt efter slängde han sej på gräsklipparn.  Premiärtur , ( Bra Martin, att allt var i sin ordning,  maskin starta på direkten, och det var oxså luft i hjulen iår.)

Björn är med Rooibois ägare i Mantorp o provar en 2-åring.