Torsdag

\"Eric\"D\’

Bild : Det är inte bara \”snygg Erik\” utan oxså händiga Erik  i gäst stallet  på Åby,

Vägskrapan ny med massor av teknik hade Björn beställt idag, Oj vilka finesser med laser som väger av grus och banor så allt får rätt vinkel.  Allt grus som var i diken plockades upp o fördelades fint på travbanan o vägar- Så fint det blev, sen var det bara för Lantz att komma med ban material där det fattades. Jonas ska nu sommar salta vägarna, ( hatar när det dammar) . Martin har haft \” däckdag\” lagat alla punka som finns – han är ju en hejar på det eftersom han är proffs cyklist.

Olle då vad gör han en kväll som den här? Jo han klipper gräsmattor  tar sisådär 3 timmar ska snart  räkna ut hur många mil det blev idag. Före det har han givetvis sladdat till några hagar, kommer upp en del sten som han plockar upp och ett nytt stenröse har vi på gården.-) De hagar vi i höstas plöjde upp o sådde nytt gräs i är nu redo för hästarna. Det får bli stona som först får  komma in.

Fortkörning på morgon med V75 hästarna- Det smyger vi med lite… kommer på Björnkollen.

En hästägare beställde med Björn vefflor från Norge… hm de var slut innan han fick dem,,, Nu får Olle fixa nya …

Åby ikväll

Våra Tyska hästar gör debut,  årgångs lopp för dem  senare hemma i Tyskland gäller- Vår vinterträning har varit \”guld\” de kan behöva loppet.

Mazarine- Haft en förkylning, får se om han är fight for fight igen.