Söndag

parker_ramlosabrunnspark_vitsippor_480x270_foto_an

 

Vilken travdag det blev på Åby.  Familjefest i solsken.  Ytterligare en omgång där V75:an gav 1,5 miljon kronor i utdelning. Ändå kändes det tungt när vi fick besked efter tävlingarna att  delägarn till BB Tigger och Reckless gått ur tiden.  Nu får han se dem tävla i sommar  från ett moln . Resan hem blev  nostalgi o prata om alla minnen ,   vitsippor efter hela vägen hem , vackrast var det nog i Mellerud.

Söndag , Olle  och Bosse ska ta sej en tur på golfbanan i em. Först ska han hinna se över de hästar som ska starta Örebro lördag. Björn kör Mantorp , börjar  sent på em.

Vi har fått in en 2-åring kallblods hingst  efter Järvsöfax, gissa om han är populär i stallet. Nu är det Sig Rune som har hand om han, men Olle tar sej gärna en långsam tur  i skogen. Svart med vit bläs , massor med svans o pannlugg.

Örebro ska starta Uroy, Ontrack Piraya , Look Magic, Junior Troy.

Anmälan oxså till Årjäng bla Psycho ( 3år) ska göra debut.