Valborg

Heni

 

Bild – De två bästa  som ska slå nya rekord i år- BB Tigger o Heni

Björn / Olles golf runda igår var super sa Olle, Björn gick på sitt hp o gjorde både Birdes o par. Efter blev det vårkyckling hemma hos mamma.

Kl 8,00 i morse , dags för jobb på BB Tigger- 1,22,o i fin stil- men ändå kändes det inte bra i magen, jo sa Björn när jag åker till Solvalla i em skulle  det   vara samtal med Benny om o hur vi skulle lägga upp programmet för Tigger, kungapokalen vi chansar sa Benny sist , nu är inte Benny med oss längre , jag får ta besluten själv,  får hoppas hans barn o barnbarn kommer älska BB Tigger som Benny o jag alltid gjort , Kungapokals kval nästa.( Benny sitter säkert sa Björn på min axel o säger hur vi ska göra)

Olle har klippt alla gräsmattor på fm, brasan är klar, utemöblerna är på plats.

Castor Boko hade lösa benflisor i sina bakhasor, nu väntas operation o en stunds vila- vi kommer tillbaka i höst. En ny 2 åring in idag Mister J.P , ( Svenskfödd) Björn pröva han i Frankrike för en månad sen o var lyrsik ( klockan sa ett sa Björn men det kändes som jag bara jogga) anmäld till allt.!! ägare franska Ecurire Citrus .

Solvalla ikväll – Valborgs kväll, tycker synd om de aktiva som ska leverera på travbanan utan publik , vem ser på trav en valborgsmässoafton? Alla går väl man ur huse för att elda o sjunga in våren- Åtminstone gör vi det i Värmland.